tirsdag den 24. april 2012

Hverdagen

Jeg arbejder så meget fortiden, at jeg ikke får lavet noget håndarbejde i min fritid. Så jeg er ikke kommet længere med mit tæppe, men tiden kommer vel igen. Tiden skal komme, for jeg skal have handlet det sidste stof til tæppet også - det må blive lørdag.

Søndag var vi til Økodag, det var en rigtig dejlig og sjov oplevelse. Køerne blev meget glade for at komme ud. Vejret var også dejligt, først var der overskyet, men solen kom også frem. I får lige en smule billeder fra dagen.


tirsdag den 17. april 2012

Fødselsdag

Vi har holdt fødselsdag her i dag, yngste er nu 19 år. Det er ikke til at forstå, at tiden går så hurtig, jeg synes da ikke selv jeg bliver ældre :-)

lørdag den 14. april 2012

Sidste blokke

Nu er alle blokkene færdige og jeg er glad, for at have været på kursus hos Pia. Hun kan det med at undervise, hun forklarer det på sådan en måde, at alle forstår det. Tak Pia.

Her ser i alle mine blokke, lyset falder ikke lige godt på alle blokkene,


nu mangler jeg så stolperne, der skal være imellem og kanten. Stoffet er købt som en Jelly Rolles hos Helene Juul, hun fortalte da vi var på kursus, hun havde metermål til denne rulle, så der skal jeg ned på et tidspunkt, så jeg kan få tæppet færdig.

Mønstret er fra denne bog
Det er en spændende bog og har nogle gode forklaringer på hvordan linealen skal bruges. Så den kan varmt anbefales.

lørdag den 7. april 2012

Mere Jelly Rulles

Jeg må vil gerne vise jer de 6 blokke, jeg har lavet, er i gang med nummer 7.

onsdag den 4. april 2012

Fortsat påskeferie

Det er virkelig dejlig, at have ferie, også selvom vi ikke skal noget. Jeg kan virkelig mærke, det er lige hvad jeg trænger til. Arbejdet tog virkelig meget af min tid - ikke at det gør noget, men sommetider er det nu dejligt bare at kan holde fri.
Jeg får også noget fra hånden i mit lille syværelse. Jeg var på kursus hos Helene Juul, hvor Pia underviste i Jelly Rulles og andre sjove ting med nogle uundværlig linealer.
Her er hvad jeg har fået ud af det, er ikke færdig endnu, der er 12 blokke i tæppet og jeg har fået lavet 5, men har ser i kun 3.



Derudover har jeg fået lavet denne lille sjove høne. Jeg så den på Facebook og mønstret er gratis, så jeg var ikke længe om at bestemme - det skulle jeg eje. Du finder det her

Ja, der har også været plads til at hjælpe yngste med at rydde op, efter hendes far, kæresten og hende selv har malet værelset. Så nu er det næsten så godt som nyt, der mangler lige lidt oprydning, men ferien er jo ikke over endnu.

Rigtig god Påske til jer alle.

søndag den 1. april 2012

Påskeferie

Ja, jeg  er i første fase af min påskeferie - dejligt.

Juletæppet, som jeg syer sammen med nogle dejlige Qvinder, har jeg fået skåret til alle de små søde stjerner, for Inge gav mig et hårdt spark. Så nu er det nemt at tage med ud foran fjernsynet - Tak Inge.

Løberen er blevet syet sammen og har fået kant på, nu skal jeg så prøve og frihånds quilte, skal lige have fundet en bagside til den. Så skal i nok få billeder.

Derudover har jeg fået rettet mit Bøgelunds tæppe til, ja det er jeg ved at sy i hånden. Papstykkerne var lige lidt for store nogen steder, sådan er det når man lige skal lave et mønstre, på et tæppet som alle andre syer på maskine - men ikke mig. Men næste gang skal det også prøves.


Ja, jeg synes det bliver rigtig flot - jeg elsker de farver og nu tror jeg, det er nu det skal være færdig. Mangler godt nok stadig 13 blokke.